• Vill du bli vår första integrationspartner?

 • Vi börjar bli klara med första betaversionen av Egendata och söker nu tjänster som är intresserade av att bli först i världen med att använda sig av Egendata. Har du en tjänst, liten som stor och har tid i höst att integrera med vår teknik och låta dina användare lagra sitt data i sitt egendatautrymme istället för på dina servrar? Kontakta då gärna oss, vi kommer stötta dig och har ett helt team som är redo att lyssna på din feedback.

  Photo by NASA / Unsplash

  Tjänster som är intressanta är både de som redan har data och användare men också nya tjänster som vill använda sig av Egendata för att skapa nya innovationer.

  Vi kommer välja ut vilka tjänster vi börjar integrera med så motivera gärna varför du tycker att just din tjänst ska vara först i världen med Egendata?

  Skicka ett mail till jonas.sodergren@arbetsformedlingen.se eller gå med i vår Slack om du vill lära dig mer innan du bestämmer dig.

  Glöm inte också att prenumerera på vårt nyhetsbrev (fyll i din mailadress längst ner på sidan) så håller vi dig uppdaterad om hur det går!